Præmiering

Præmiering

Tegnestuen har fire gange modtaget Skanderborg Kommunes Arkitekturpris, samt en hædrende omtale, en anerkendelse af den seriøsitet der præger vores arbejde.

Facaderenovering, Chokoladefabrikken

Ved uddeling af Skanderborg Kommunes Arkitekturpris 2018 modtog Arkitektfirmaet Kamp ApS hædrende omtale i kategorien Restaurering:

Signalværdi på Adelgade.

Her har man haft en holdning til at skabe et udtryk. Farve og materialevalg løfter gadens udtryk. God inspiration for andre. Signalværdi for de øvrige facader.

Børneinstitutionen Guldsmeden i Galten

I 2013 har vi modtaget Skanderborg Kommunes Arkitektturpris for et byggeri der viser at arkitektur, gode klimaløsninger og bæredygtighed kan gå op i en højere enhed. Bygningen er en god ramme om børnenes hverdag, i god arkitektur og sunde omgivelser.

Se vores diplom her.

Informationsbygning, Ejer Bavnehøj

Informationsbygningen modtog i 2011 Skanderborg Kommunes Arkitekturpris.
Enkotec A/S

I 2010 modtog vi Skanderborg Kommunes Arkitekturpris for god renovering i forbindelse med ombygning af Enkotec A/S.

Villa Pilgrim

I 2009 modtog vi Skanderborg Kommunes Arkitekturpris for en stringent og tydelig arkitektur, der er opnået i samarbejde.

Se vores diplom her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag